ietjeDesign

Iedereen heeft zijn eigen idee over wat mooi is. Ik maak wat jij wilt, maar dan beter.
Of, zoals de briljante designer Steve Jobs ooit zei: “A lot of times, people don’t know what
they want until you show it to them“. Ik creëer wat jij nodig hebt.

Bedrijfspresentatie, logo, huisstijl, look & feel, drukwerk, online(ontwerp), illustraties & advies
Van kleine ontwerp opdrachten tot grote artistieke projecten, alles is mogelijk.

Ik werk vanuit mijn eigen studio in Amsterdam, maar indien gewenst bij u op kantoor.

 

Referenties:

Jeroen van Putten 

Ondernemer & interim-manager

“Ietje is simpelweg mijn favoriete ontwerper! Er komt altijd mooi werk uit haar handen. Ze heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen waar je naar op zoek bent. En ze denkt – creatief én praktisch – met je mee als je zelf nog maar een half idee hebt. Kortom, ik bel Ietje als ik zeker wil weten dat het goed komt!”

Simone Miellet
Dockwerk – Organisatieadviseur – trainer – coach voor organisaties in (geboorte)zorg

“Geef Ietje een idee, waar je de woorden zelf niet eens voor kunt vinden. Een hersenspinsel dat vaag in je hoofd zit… en ze tovert het om in precies dat wat jij bedoelt en dan nog beter. Haar creatieve geest, soms een tikje maf, maakt dat ik haar graag inhuur als wij onze diensten op een mooie manier willen visualiseren of illustreren!”

Floortje Lopes (Ing.)
Branding Strategist | Business Mentor | Speaker | Helpt ondernemers om hun zichtbaarheid, omzet en impact te vergroten.

Voor een opdrachtgever heb ik met Ietje samengewerkt. Niets anders dan complimenten. Ze werkt snel, is creatief, luistert goed naar de wensen van de klant, geeft waardevolle input en gebruikt feedback om tot het beste resultaat te komen.
We hebben fijn contact en overleg gehad wat resulteerde in een goede, effectieve samenwerking en een eindproduct waar de klant heel blij mee is.
Ik zou op elk moment weer samen met Ietje werken en kan haar zeker aanbevelen aan andere partijen die op zoek zijn naar grafisch vormgever.

Tim Meuleman
Managing Partner of C2B

“Very talented designer, who helped us in a KLM assignment. Within a very short time-span, Ietje delivered the designs we were hoped for, and even surprised us with extra creativity.”
Top Qualities: Great Results, On Time, Creative

Janneke Holtslag
 Journalist/ Recensent/ Copywriter/ Communicatie adviseur

“Ietje heeft als grafisch ontwerpster een vrolijke open eigen stijl en een stevige maar ook soepele professionaliteit. Deze kenmerken gelden ook voor haar persoonlijk. Het is een plezier met haar samen te werken!

Camiel Kroesbergen
 Account-/ Online- / Projectmanager, MeerdanCOMMUNICATIE 

“Met Ietje heb ik inmiddels diverse grafische producties tot een mooi einde gebracht. Ze is erg creatief en weet van de briefing altijd iets te maken dat de verwachtingen overtreft! Qua planning en omgaan met deadlines is Ietje scherp en accuraat. Daarnaast is ze ook ‘fun to work with’ door haar enthousiasme en gedrevenheid. Kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de prettige samenwerking!”

Michiel Huitema
Marketing manager at Boemer Rental Services Group

Top qualities: Good Value, On Time, Creative

“Ietje heeft voor een van de Boemer Rental Services Group bedrijven, JMT International, een grafische bewerking gemaakt betreffende Duurzaam transport. Deze grafische uiting wordt gecommuniceerd op alle vrachtauto’s van JMT International. Ietje heeft een passende, creatieve en opvallende uiting gecreëerd welke naadloos aansluit op de corporate identity van JMT International. De vertaling van de opdracht, het op tijd aanleveren en de vergoeding waren keurig in verhouding: Value for money!” 

Wijnand Mirandolle
Management Consulting Mensink Capital, Ballorig

“Ietje heeft fantastische ontwerpen gemaakt, is creatief en kan zich snel inleven in de wensen van de klant. Zodoende komt ze met direct met het juiste resultaat wat zeer efficiënt werkt.” 

Opdrachtgevers:
Nike, BCN- GroepDeDecaan.netGlasnostNORM GfK, Schiphol, Speak to Inspire, Stolwijk Accountants, Dockwerk, INK strategy, Worklife Recruitement, Floor Nobels, Euromaster, Heineken, VLAM Brand Communication, Climate-KIC, Blauw Gras, C2B, Footballbets24, MeerdanCOMMUNICATIE, Circus Family, Ymere, Gemeente Almere, Boemer rental service group, ParcCentre, KLM, Tommy Hilfiger, Wagamama, Autovisie (telegraaf), Towers Watson, Vos Vision

 

BTW: NL1942.38.027.B01 | KvK: 53143574