Made by Nobelhorst, Made by you

Almere krijgt een nieuw stadsdorp. Nobelhorst.

Nobelhorst is het stadsdorp waar kleinschaligheid en zelf bouwen en bedenken hand in hand gaan. In het landelijke, ‘ruige’ gebied aan de oostzijde van Almere ontstaat tussen 2012 en 2022 een wijk die gebaseerd is op de ideeën van bewoners, ondernemers en iedereen die ideeën heeft over prettig samenleven.

Buurtje voor buurtje wordt de wijk gemaakt door mensen zelf. Soms bouwen ze zelf een woning of bedrijf. Soms komen ze met een goed idee voor huurwoningen. Soms zoeken ze anderen op om hun idee uit te kunnen voeren.

Om het concept Buurtkavel en buurtschuur uit te leggen aan potentiele bewoners maakte ik deze flyer. De opdracht was een stoere en overzichtelijke flyer.

Concept- en eindredactie: Winters & ©.

Opdrachtgevers: Ymere en Gemeente Almere. 

Gedelegeerd opdrachtgever: Winters & ©.

nobelhorst flyerReacties zijn gesloten.