Stedelijk wonen met een prachtig uitzicht op het IJ festival

Nieuw Waterlandplein in Amsterdam Noord is stedelijk wonen op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. Het nieuwe Waterlandplein krijgt een nieuwe centrumfunctie voor de wijk. Het wordt een geheel nieuw stadshart. Er zijn inmiddels 222 woningen prachtig gerenoveerd en er komen ruim 300 nieuwbouwwoningen (koop en huur) in diverse prijscategorie├źn. De bouw van het gezelligste plein is eind 2010 gestart. Het vernieuwde Waterlandplein zal in 2013 klaar zijn.

Deze toneelkijker ligt op de stoelen bij Over het IJ Festival. De toneelkijker is natuurlijk leuk voor het festival tijdens de voorstellingen, maar refereert ook naar het prachtige uitzicht van de woningen op het Nieuw Waterlandplein.

In opdracht van Meer dan Communicatie

´╗┐

Reacties zijn gesloten.